Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng
Natrag na listu

ATM BG d.o.o

Bulevar Mihajla Pupina 127, Beograd

+381 (11) 711 22 94

E-mail kontakt

dsasolar_and_electric

Srbija danas ima najniži stepen energetske efikasnosti u Evropi. Države zapadne Evrope po kvadratnom metru potroše manje od 100 kilovat sati energije godišnje a u našoj zemlji potrošnja je od 150 do 180 kilovat sati. To je razmljivo s obzirom da je cena jednog kilovat casa u Srbiji jedna od najmanjih cena u Evropi (ne naplaćuju se razni porezi što se tiču globalnog zagrevanja, zagadjivanja zemljišta, vazduha i komplet čovekove okoline). Medjutim sve je manje konvencionalnih izvora energije, pa je sve usmereno ka razvijanju tehnologija koje iskoriscavaju obnovljive izvore energije (energiju Sunca, vetra, biomase i dr.).


Tako i mi u saradnji sa nemačkom firmom ,,Hoppesack’’ nudimo širok spektar solarnih panela, baterija i tehničkih rešenja o korišćenju energije Sunca. Nudimo isporuku i montažu elekro opreme, kao i kompletan inženjering. Za sve dodatne informacije obratiti se direktno putem telefona ili elektronskom poštom.

Da bi se električna energija eksploatisala na najekonomičniji način neophodno je pravilno upravljati njenom potrošnjom. S tim u vezi je ATM BG d.o.o. razvio sopstevni sistem za kompenzaciju reaktivne električne energije, kao i sistem za upravljanje potrošnjom električne energije u industriji, javnoj rasveti i dr. (detaljnije o ovom rešenju kontaktirati firmu).
Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu

© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost